fredag 15. juni 2012

Potemarkering

Etter noen dagers pause i treningen etter kurset i spesialsøk tok vi fatt på treningen med det nye treningsbrettet. Dette var en ny setting for Tequila, men etter et par søksrunder skjønte hun hva det gikk i.
Noe usikker på om hun gikk tilbake til boksen hun sist ble BELØNNET for, eller om hun gikk tilbake til boksen fordi hun gjenkjente lukten bestemte jeg meg for at tiden var inne for å trene MARKERING.
Tok boksen med te ut av brettet og satt meg på gulvet. EUREKA!!! Tequila potemarkerte med en gang. Vips! klikk og belønn!! Et par runder med dette og boksen ble satt tilbake i brettet.
Spennende og se hva som nå ville skje...ville hun markere på riktig boks?
Ingen tvil om at hun hadde forstått leken. Hun potemarkerte på riktig boks flere ganger. SNUSE på alle boksene og markere med poten på riktig boks...en....to....og tre ganger! Flyttet boksen rundt på brettet og det samme gjentok seg. Ingen tvil om at hun gjnkjente lukten og markerte. Et stort gjennombrudd i treningen, og det bare etter et par runder med trening på brettet. Kjempegøy!!!


Ikke lett og få tatt bilde i rett øyeblikk. Hun er lynkjapp, men her har hun nettopp markert med poten.

Vi fortsetter denne treningen en dag eller to til før vi utvider. Ingen tvil om at pinscheren er lynende kjapp OG smart!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar