søndag 1. april 2012

1 APRIL

Det SNØR og blåser stiv kuling her på Radøy.

Det er lenge siden jeg skrev på bloggen nå. Det har vært en travel tid med husbygging og flytting. I tillegg har jeg hatt influensa og lungebetennelse TO ganger. Om ikke det var nok så fikk jeg en kraftig SENEBETENNELSE  også.

Nå er det iallefall påske og vi bor for tiden på hytten i påvente av at det nye huset skal bli ferdig. Forhåpentligvis i månedskifte mai/juni.

På grunn av det dårlige været, mye regn og vind så har vi ennå ikke kommet i gang med blodsportreningen i år. Men det kommer så snart det blir litt vår iluften.

Tequila utvikler seg fint, hun nærmer seg 11 mnd nå, og er 14 kg og 46,5 cm høy. Altså ikke av de største.
Hun er en skikkelig KOSEKLUMP som elsker nærhet og varme. Kan ligge i TIMESVIS under dynen om morgenen. Heldig for meg som skal sove etter nattevakt.
Hun er også utrolig glad i mennesker hun kjenner. Snakk om å slå krøll på seg av glede når hun treffer kjente. Og så utrolig HØYT  hun kan hoppe.......
Vel akkurat den saken jobber vi intens med...selvkontroll!
Det er kontakt trening, selvkontroll, innkalling og demping av vaktinstinktet vi jobber mye med nå. Det er stor fremgang, men ennå et stykke vei og gå. Merker at pinscheren har sine egne meninger om hvordan saker og ting skal gjøres ja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar