fredag 29. juni 2012

Sommer og trening

Det har vert noen fine dager med SOL og varme og sportreningen fortsetter i et passe tempo. Det er annet som også skal trenes på. GÅ PENT I BÅND feks. Nå i løpetiden har vi trent spesielt på dette og Tequila er blitt KJEMPEFLINK:-) Her vi bor nå er vi ikke blitt så veldig kjent i skog og mark og det er jo også båndtvang nå, så derfor har vi lagt oss i hardtrening i og gå pent i bånd. Det er ikke så lett for henne når hun er vant til å gå mye løs ( og for meg blir jo dette staffen!)
På grunn av dårlige resultater i utstillingsringen ( drar i båndet der også) så har vi også trent på dette. Håper og tror at det vil gi bedre resultater om 14 dager når vi reiser til KRISTIANSAND på trippelutstilling:))
I går kveld traff vi på vår nye nabo som har en godkjent narkotikahund. Tequila og han fikk løpe løs i boligfeltet når vi sto og pratet SPORTRENING. Samtidig fikk jeg testet innkallingen ,og jippi......! hun kom på hver eneste til tross for ivrig lek med sin nye venn. Flinke jenten min!
Fikk også trent et par runder med GÅ FOT mens vi var i gang. Hun er flink og oppmerksom selv med nye forstyrrelser rundt seg. SITT OG BLI var det verre med.....vil til mor hele tiden;( Trene mer på dette ja!
I dag la vi inn 5 minutter med TRAVE PENT på vår formiddagstur. Snart utstilling som sagt...gikk veldig greit. Må bare få trent sammen med noen, er ikke det samme og trene alene som med flere som skal trave etter hverandre. Men de fleste er på ferie nå.
Litt lek og bading blir det selvsagt også sammen med hundevenner.På hytten er det jo så fie områder der hundene kan gå løs under oppsyn.
Rulle seg i en død mus er tingen!

Sjekke temperaturen men sammen med Vanja

Livet er hærlig når en kan leke i vannet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar